توی فروم تاپیک های خیلی زیادی رو دیدم که دنبال منابع کنکور سراسری هستن و میخوان برای سال بعد درس بخونن .
به نظرم اگه تاپیک داشته باشیم و منابع رو فقط اینجا معرفی کنیم خیلی بهتره و لازم نیست همه بچه ها این سوال رو هی مطرح کنن و بقیه هم همه جا جواب بدن
من چند تا رو که خودم خوندم و خبر دارم می گم و خواهش می کنم بقیه بچه ها که منبع خوبی سراغ دارن اینجا معرفی کنن
1)ادبیات فارسی
منبع درسی : برگزیده متون ادب فارسی به اهتمام جلیل تجلیل (که تو همه دانشگاهها تدریس می شه)
زبان فارسی هم داره که اسم کتاب یادم نیست ، ولی خیلی مهمه چون تو کنکور امسال بالای 7 تا سوال از کتاب زبان فارسی اومد
منبع تستی : زبان و ادبیات فارسی مقسمی ، مولف باقر غلامی کلیشمی (کتاب خیلی خوبیه و من ازش خیلی راضی هستم)
کتاب پارسه هم چیزه خوبی بود ، مخصوصا قسمت زبان فارسیش
2)معارف اسلامی
منبع درسی : معارف اسلامی ، انتشارات نهاد رهبری (فعلا که عوض نشده)
منبع تستی : منابع زیاد و خوبی داره که همشون یه خلاصه ای از همین کتاب هستند . من کتاب پارسه رو خوندم و خیلی راضی هستم
3)زبان عمومی : نخوندم و خبر هم ندارم که دقیقا از چه منبعی میاد
4)زبان عتخصصی : نخوندم و خبر هم ندارم که دقیقا از چه منبعی میاد
5)ریاضی : برای درس ریاضی کتاب مدرسان شریف چیزه خیلی خوبیه ، فقط حجمش زیاده و خوندنش حوصله می خواد
کتاب مقسمی خیلی ساده تر و بهتره
یکی از دوستام که امسال از روی جزوه پارسه من ریاضی خوند و بالای 50 درصد فقط ریاضی زد می گفت که ریاضی پارسه عالیه
برای درس آمار من خودم کتاب مقسمی رو خوندم ، کتاب خیلی خوبیه و مطالب رو کامل و ساده توضیح داده . (یه سوال آمار زدم که سوال اشتباه بود و سنجش سوال رو حذف نکرد

6)مدار منطقی :
منبع درسی : موریس مانو ، ترجمه سید رضی و فرهاد ارومچیان از دانشگاه تهران (خیلی نازه . من 10 بار این کتاب رو خوندم و یه جورایی حفظ شدمش)
منبع تستی :من خودم اول کتاب راه ارشد (اگه اشتباه نکنم انتشارات پوران پژوهش) رو خوندم ، کتاب قشنگیه ، فقط یه کم مطالبش اضافیه
کتاب کنکور سریع مقسمی هم تستاش رو زدم ، عالیه
کتاب پارسه مدار اصلا به درد نمی خورد (شاید چون همه مطالبش به نظرم تکراری بود)
7)سیستم عامل :
منبع درسی : مفاهیم سیستم عامل ، مهرداد فهیمی از دانشگاه شریف
منبع تستی : از مفاهیم سیستم عامل مهرداد فهیمی هیچ منبع درست و حسابی در دست نیست
تست های مقسمی خوب بود ، ولی چه فایده که از اون کتاب سوال نمیاد
فقط اگه کتاب فهیمی رو خوب بخونید راحت 80 سیستم می زنید ، چون سوالاتش کپی کتابه و حتی معمولا اعدادش هم عوض نمی شه
برای Unix هم کتاب مقسمی و پارسه خیلی خوب هستند

منبع درسی : ذخیره و بازیابی اطلاعات ، رانکوهی
منبع تستی : من پارسه رو خوندم که یه MP3 از رو رانکوهی بود و خیلی کتاب قشنگ و کاملیه
9)ساختمان داده :
منبع درسی : ساختمان لیپ شوتز - ساختمان هورویتز
منبع تستی : هر دو کتاب مقسمی و پارسه خوب هستند . با این تفاوت که پارسه تستهاش کمتر و مفید تره و مطالب رو جمع تر گفته و توضیح بی خودی نداره
10)برنامه نویسی :

چون تازه منابع عوض شده ، پس تست هاش رو ساده می گیرن ، خود من با اینکه هیچی ++C نخوندم 22% این درس رو زدم (به دلیل سادگی سوالات)
پیشنهاد من اینه که از روی یه کتاب مرجع این 2 درس رو بخونید و کار کنید تا نتیجه خوبی بگیرید . برای مثال ++C دیتل خیلی خوبه
موفق و پیروز باشید