با سلام بنده کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم آیا میشه واسه کارشناسی تغییر رشته بدم و حقوق بخونم توی دانشگاه آزاد یا
علمی کاربردی .(در صورتیکه تغییر رشته شاملم بشه) کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته چیه ؟کدومش شامل من میشه؟
در آخر این کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چی هست؟
با تشکر
تغییر رشته از کامپیوتر به حقوف
مدیر انجمن: rosa_127
Re: تغییر رشته از کامپیوتر به حقوف
سلام. بله می تونید. برای ورود به دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی مطمئن هستم که می تونید تغییر رشته بدید اما در مورد دانشگاه آزاد فکر نکنم این امکان وجود داشته باشه، در مورد علمی کاربردی هم شک دارم.man_sina نوشته شده:با سلام بنده کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم آیا میشه واسه کارشناسی تغییر رشته بدم و حقوق بخونم توی دانشگاه آزاد یا
علمی کاربردی .
بهترین راه اینه که با یکی از دانشگاه های آزاد و یکی از دانشگاه های علمی کاربردی تماس بگیرید و از خودشون این سوال رو بپرسید
صفحه سوم دفترچه شماره 1:
اما همینطور که تو این توضیحات می بینید ، در صورت قبولی باید حدودا 12 واحد رو بعنوان پیش نیاز یا جبرانی بگذرونید ، البته خیالتون راحت باشه این دروس رو حتما نباید ترم 1 و قبل از دروس تخصصی بگذرونید یعنی فقط اسم این دروس پیش نیاز هست و عملا شما می تونید حتی ترم آخر اون دروس رو انتخاب کنید اما حتما باید اون دروس رو پاس کنید.
شما هم می تونید وارد مقطع کارشناسی ناپیوسته بشید و هم کارشناسی پیوسته. یعنی شما می تونید با همین مدرک کاردانی کامپیوتر برای کارشناسی ناپیوسته حقوق کنکور بدید و در صورت قبولی ادامه تحصیل بدید و هم می تونید برید پیش دانشگاهی بگیرید و بعد از اون تو آزمون سراسری کنکور بدید و با بچه های رشته های نظری (ریاضی فیزیک ، علوم تجربی و...) رقابت کنید و در صورت قبولی وارد مقطع کارشناسی پیوسته بشید اما در این صورت باید حداقل 8 ترم بگذرونید ولی تو کارشناسی ناپیوسته شما حداقل 4 ترم می گذرونید.man_sina نوشته شده: (در صورتیکه تغییر رشته شاملم بشه) کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته چیه ؟کدومش شامل من میشه؟
در آخر این کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چی هست؟
با تشکر
من خودم پیشنهاد می کنم که راه اول رو انتخاب کنید ، یعنی تو کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنید .
البته انتخاب با خودتونه.
آزمون كارشناسي پيوسته آزموني است كه داوطلبان بعد از گذراندن دوره متوسطه و پيشدانشگاهي در آن آزمون شركت ميكنند و وارد دوره کارشناسی می شوند ، آزمون كارشناسي ناپيوسته به آزموني گفته مي شود كه داوطلب بعد از گذراندن دوره كارداني، در آن آزمون شركت کرده و وارد دوره کارشناسی می شود.
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد