بالاخره حسش دوباره اومد که بتونم مطالبیو که چند شب پیش بعد از یه ساعت تایپ به خاطر مشکل کاربری از دست دادم دوباره تایپ کنم . تو این پست میخوام از دید نزدیک موسسه غیر انتفایی سجاد مشهد ( نامبر وان مشهد ) رو بهتون معرفی کنم .
و اما ....
موسسه غیر انتفایی امام سجاد (ع) مشهد , تو خیابان جلال آل احمد( ایرج میرزا سابق ) قرار گرفته که تقریبا میشه گفت از مناطقیه که مرکزیت بخشی از شهر رو در بر گرفته و تقریبا میشه گفت از نظر امکانات رفاهی منطقه ای مناسب واسه زندگی دانشجویه . نزدیکی دانشگاه به پارک بزرگ ملت مشهد و بلوار وکیل آباد ( که منتهی میشه به مناطق ییلاقی شاندیز و طرقبه و ...) و همچنین در هاشیه بلواری که ختم میشه به مجموعه بزرگ آبی مشهد قرار گفته ( خواستم اول بهتون روحیه بدم کیف کنین

) . فاصله دانشگاه تا حرم رضوی و مرکزیت اصلی شهر حدودا 20 الی 30 دقیقه است . از نظر جغرافیایی خدا رو شکر موسسه در بخشی احداث شده که واسه گسترشش زمین به اندازه کافی موجوده . سال گذشته زمین پشت دانشگاه خریداری شد و کار احداث ساختمان شماره 3 دانشگاه که شامل امکانات آموزشی و کارگاهی , سلف سرویس جدید و خوابگاه خواهران آغاز شد . پیش بینی میشه تو دو سال آینده کار بهره برداری از این ساختمان شروع بشه .
اما در مورد خود موسسه ...
موسسه سجاد از دو ساختمان مرکزی و یک مرکز پیشرفته تحقیقات تشکیل شده .
ساختمان شماره یک موسسه :
ساختمان شماره یک دانشگاه که از سال 70 کار خودشو شروع کرده و همه بخش اداری موسسه و تعدادی از کلاسهای درسی , بهمراه سایتها و آزمایشگاههای مجهز تو این ساختمون قرار گرفته .در طبقه همکف موسسه سایتهای کامپیوتر ( که تقریبا هم از نظر سیستماتیک مجهز و مناسبه کار دانشجویه ) قرار دارن . در مجاورت سایتهای کامپیوتر سایت اینترنت قرار گرفته که تقریبا سرعتش مناسبه واسه کار . انتهای طبقه همکف بخش تایپ و تکثیر و فتوکپی قرار گرفته . ضمن اینکه درب قدیمی موسسه و درب قدیمی سلف سرویس هم تو همین بخش بوده که در هر حال حاظر بسته شده . تو طبقه 1- یه سری آزمایشگاه های مربوط به رشته مخابرات و الکترونیک قرار گرفته به همراه بخش آموزش موسسه . همه کارمندان موسسه به جز یه نفر خانم هستند . مدیریت آموزش موسسه بر عهده خانم مهندس رحیمیه که امیدوارم خدا کار هیچ کس و گیر ایشون نندازه چون فوق العاده عصبی و ناراحته . به جز یکی دو نفر از این خانومها مابقی عجالتا از دماغ فیل افتاده تشریف دارند و فکر میکنند پشت میز یه اداره بزرگ دولتی قرار دارند . البته چند باری ادبشون کردم که نزدیک بود کار به حراست بکشه

حالا چی شد , بماند

اون یه نفر آقا که در موردش صحبت کردم آقای صادقیه که آدم خوبیه تقریبا همه کاره است و هیچ کاره . کار راه اندازه فقط خرجش یه باواریا یا رانیه

( تست شده جواب نگرفتی بیا پولشو خودم میدم بهت

)
کلاسهای درس این ساختمون تو طبقه اول و دوم قرار گرفته . ضمن اینکه یه سری سایت , کارگاهها و آزمایشگاه در سالن سمت چپ قرار گرفته . کلاسهای طبقه اول خیلی بزرگ و مجهز به امکانات کمک آموزشی از جمله ویدئو پروژکشنه . ( ظرفیت هر کلاس حداقل 150 نفر

)
کلاسهای تخصصی و کلاسهایی که نیاز به امکانات کمک آموزشی داره مثه شیوه ارائه مطالب تو این ساختمون برگذار میشه .تو طبقه سوم تاسیسات اداری دانشگاه قرار گرفته . از جمله دفتر مدیریت , دفتر معاونین , سالن جلسات و کنفرانسها , دفتر گروههای تدریسی , دفتر هیئات علمی , دفتر مدیر گروهها , امور مالی و حسابداری و تاسیسات تدارکاتی ( همون آبدار خونه خودمون

) . کتابخنونه و سالن مطالعه قدیمی موسسه جنب دفتر گروه تائید پروژه رشته های کامپیوتر که متشکل از اعضای هئیت علمی این رشته است قرار گرفته .
ضمن اینکه ساختمان شماره یک موسسه مجهز به آسانسور که البته هر کسی نمیتونه سوارش بشه . البته اگه کارت بین آموزش و امور مالی گره بخوره و بخوای 50 60 تا پله رو بالا پائین بری مجبوری که از آسانسور استفاده کنی و اونم راه داره که ازش استفاده کنی ( از اونجایی که آسانسور کارتیه هر کسی نمیتونه سوار شه

) باید صبر کنی تا در باز شد یکی اومد بیرون سریع بپری تو

. خداییش خیلی کیف میده . حالا ایشاالله اومده یه دفعه سوار شی میفهمی چی میگم .
کم کم از این ساختمون بریم به ساختمون جدید ( شماره دو )
بعد از اینکه عرض محوطه حیات نسبتا سر سبز و قشنگ موسسه رد میشیم میرسیم به در ورودی ساختمون شماره دو . البته لازم نیست درو باز کنی چون خودش باز میشه

میگی چه جوری ؟؟ خوب چشم الکترونیکی داره دیگه ( به قول یه دوستم از اون خوباس

) . سمت چپ در ورودی ساختمون شماره دو , کتابخونه و سالن مطالعه جدید موسسه که انصافا هم بزرگه و هم مجهز قرار گرفته که همین امسال هم افتتاح شد . طبقه همکف این ساختمون به خاطر وسعتش معمولا نمایشگاه های مختلف تشکیل میشه هر چند وقت یه بار . ساختمون شماره دو موسسه سال 87 به بهره برداری رسید که از امکانات آموزشی و رفاهی مناسبی برخورداره شامل : کلاسهای بزرگ و مجهز به تجهیزات کمک آموزشی , سالن تربیت بدنی , آمفی تئاتر مجهز و بزرگ , کتابخونه و سالن مطالعه , کتابخونه اختتصاصی بچه های ارشد صنایع , امور دانشجویی , دفتر اساتید , سرویسهای جدید بهداشتی , سیستم تهویه مطبوع و آسانسور ( البته این یکی رو هنوز قسمت نشده سوار شم

) .
در مورد ساختمون شماره 3 هم که صحبت شد و در حال ساخته.
حیات موسسه تقریبا سر سبز و مرکزیتشو یه حوض قشنگ چند طبقه مزین کرده و دور تا دورش درخت و نیمکت ( فلزی و سنگی ) . در ورودی سلف سرویس موسسه از تو حیاط که تقریبا غذاش بد نیست . اگر غذای سلف به مذاقتون خوش نیاد بوفه موسسه یه جایی که تقریبا همه چیز توش پیدا میشه و سرپرستیش با دارو دسته شخصیه به نام خانم جفایی که خیلی هم مهربونه و البته سیستم نوین فامیلیزم رو اونجا پیاده کرده ( از خواهر و دختر و بردار و همسر بگیر تا همسایه هاش

) . زمستونها بعد از ظهر از ساعت 5 تا 6 هر روز یه چیز آماده میکنه میده . مثلا یه روز آش میده , یه روز خوراک لوبیاست یه روز عدسی ( البته من یه دفعه به اجبار آش خوردم که

)
نماز خونه موسسه هم که جدیدا مورد تعمیرات اساسی قرار گرفت و مجدد راه اندازی شد زیر سلف سرویس قرار گرفته .
اما از هر چیز که بگذریم سخن استادش تقریبا شیرین و تلخه

( همه جوره داره) که ان شاء الله تو پستهای بعدی در موردشون حرف خواهم زد .
هر سئوالی داشتین در مورد موسسات مشهد در خدمت هستم ( چون تو همه جا رفیق دارم

)
امیداورم موفق باشید و با هم , هم موسسه ای بشیم .
پيش از سحر تاريك است،اما تا كنون نشده که آفتاب طلوع نکند... به سحر اعتماد کنيد.
شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازندهاش!
-------------------------------------------------------------------
بوي جوي موليان آيد همي
ياد يار مهربان آيد همي
ديگه آموي و درشتي هاي او
زير پايم پرنيان آيد همي
--------------------------------------------------------------------------
به سلامتي بچه هاي قديم که با ذغال واسه خودشون سيبيل ميذاشتن تا شبيه باباهاشون بشن نه بچه هاي الان که ابروهاشونو بر ميدارن تا شبيه مادراشون بشن